Wat geweldig dat je kiest voor Content to Connect!

En dus voor meer zichtbaarheid, groei en klanten.

Drie maanden lang ben ik je sidekick

Nou ja… sidekick. Ik kwam erachter dat dit in het Engels ‘hulpje’  betekent. En dat dekt zeg maar niet echt de lading. Maar ik ben er voor je; door dik en dun. Als adviseur, stok achter de deur, expert, supporter. Alles zodat jij na drie maanden precies weet met welke teksten jij in de harten van je potentiële klanten schiet, met welke content je je volgers en connecties aan je kunt binden en welke structuur en teksten slim zijn voor je website.

Hoe gaan we te werk?

  • We pakken onze agenda erbij en plannen een kick-off sessie in (max. 2 uur). We zoomen samen in op je huidige situatie, je onderneming, je doelgroep, enz. We zetten de grote lijnen uit, leggen een aantal focuspunten vast en ik geef je vast een aantal opdrachten. 
  • Iedere twee weken zien en spreken we elkaar online* 1 á 1,5 uur. Aan het eind van deze sessie geef ik je (een) aantal opdracht(en).
  • Wekelijks krijg je van mij een video over een bepaald thema die jou helpt bij het op papier zetten van je verhaal, het schrijven van je teksten, uitwerken van je contentstrategie, zorgt voor inspiratie en ideeën voor je content. Afhankelijk van de fase van het traject. 
  • Tussendoor mag je op werkdagen per mail of WhatsApp digitaal bij me aan de bel trekken als je vastloopt met een tekst, een extra paar ogen kunt gebruiken of advies wilt over andere content.
  • Er vindt één keer een masterclass plaats met de overige deelnemers van Content to Connect (thema afhankelijk van behoefte van de deelnemers).
  • Je krijgt wekelijks feedback op de opdrachten en alles wat ik van jou online voorbij zie komen (soms dus ook ongevraagd;-).

Zoals je ziet heb ik nog geen flitsende betaalpagina voor dit traject. Dat vind ik namelijk minder belangrijk dan jou vast kunnen helpen. Daar laten we de pret dus niet door bederven;-) Laat in het formulier hieronder je gegevens achter en zet in het laatste veld ‘Ja, ik wil!’. Dan neem ik binnen no time contact met je op voor  het plannen van de kick-off.

Ik kijk enorm uit naar onze samenwerking!

*Vind je het fijn om elkaar live te treffen? Dat kan in Deventer, my hometown. Bijvoorbeeld bij De Fabriek, mijn flexwerkplek op een paar minuten loopafstand van zowel het station als de parkeergarage, of bij een van de vele leuke horecazaken in het gezellige centrum van Deventer. Heb je zelf een kantoor in Deventer? Dan vind ik ’t prima om naar jou te komen. 

Toch liever eerst even sparren over dit traject?

Geen probleem, ik vertel je er telefonisch of via Zoom graag meer. Vul het formulier hieronder in en ik neem contact met je op. 

3 + 4 =

Algemene informatie

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

J. Sinthenstraat 50
7412 EE Deventer
06 – 16 96 05 21
info@cestari.nl
KVK: 65005392

Laten we connecten op social media!

Download vast mijn gratis E-book!

Ook jij kunt waardevolle en relevante teksten schrijven en content marketing toepassen. Met mijn hulp zeker. Wil je zelf vast een beetje stoeien? Weten hoe je aan inspiratie komt en met content stap voor stap een relatie kunt opbouwen met je droomklanten?

Vraag dan mijn gratis E-book ‘Met deze 27 onmisbare contenttips kom je wél in contact met die droomklant’ aan.