Zeg ’t maar

Afspreken?

Ik werk meestal thuis, bij De Fabriek of bij opdrachtgevers. Wil je me in levende lijve ontmoeten? Dan kom ik gewoon naar jou toe of we zien elkaar op een voor jouw prettige plek.

Vul het contactformulier in, dan bel ik je voor een afspraak. Je mag mij natuurlijk ook bellen: 06 – 16 96 05 21.

Als je net zo nieuwsgierig bent als ik.

Strippenkaart

Weet je nog? Heel lang geleden? Volgens mij had je kleintjes en van die lange. Waar ik ‘t over heb? De strippenkaart! In 2011, na 31 jaar trouwe dienst, helaas afgeschaft. Maar bij mij kun je gewoon terecht voor een strippenkaart! Voor al je marketing- en communicatievragen, teksten, hulp bij social media. Heb helaas niet zo’n gave stempel…

Nog minder dan een goudvis

Wist je dat onze aandachtsspanne gedaald is van 12 naar 8 seconde? En dat we onze aandacht voor een stuk tekst, artikel of een filmpje een seconde korter kunnen vasthouden dan een goudvis? Een goudvis!! Het National Center for Biotechnology Information (NGBI) heeft dit onderzocht. De schuldige? De overload aan content, overal en 24/7.

Hak je content in mootjes

Stel: je hebt een boeiend interview met een klant, een mooi filmpje over je product of een gave infographic gemaakt? Hoppa, op je website en klaar. Ok, je vertelt er ook over op social media. Maar het is toch zonde om deze content maar één keer te gebruiken? Hak je content in stukken en deel het verschillende plekken voor verschillende doelgroepen.

Koffie, chocola en Martijn

Bij het maken van deze website heb ik 34 koppen koffie gedronken, 6 repen Tony Chocolonely (donkere melk met pretzel en toffee) naar binnengewerkt, Lana del Rey en P!nk grijs gedraaid en af en toe een niet zulke hele vriendelijk woorden laten vallen. En het geduld van Martijn van Qreate-it op de proef gesteld. Keer op keer. Dankjewel, Martijn!

Wat zeg jij nou!?

Ik noemde laatst, waar mijn dochter bij was, een personage op televisie een Lulletje Rozenwater. Mijn dochter helemaal in een deuk. “Wat zeg jij nou!?”. Ik moest het antwoord schuldig blijven. Waar komen al die gekke namen, gezegdes en uitdrukkingen toch vandaan? Ik heb deze uit nieuwsgierigheid direct opgezocht. Een lulletje rozenwater is een doetje.

Brood op de plank

Ik zit sinds december 2017 in het broodfonds Deventer Beleg. Veel mensen kennen dit fenomeen niet. Wat is een broodfonds? Dat is iets te ingewikkeld om hier kort uit te leggen. Gelukkig is er een mooie uitzending van VPRO Tegenlicht. De ingrediënten zijn: een groep ‘vrije lansiers’, ziekte, inleggeld, vertrouwen en sociaal. Meer weten of wil je lid worden? Laat ‘t me weten.

Meer over mij? Volg me op social media.