Hulp nodig bij je teksten, communicatie of marketing?

Benieuwd of ik jou ook kan helpen met je teksten, content marketing of communicatie? Vul hieronder het formulier in en je krijgt binnen 24 uur een reactie. Op werkdagen dan, hè. Stuur je me in het weekend een bericht, dan kun je op maandag een bericht van mij terug verwachten. 

Liever bellen of appen? Ook helemaal prima. Mijn nummer is 06 – 16 96 05 21. En een mail kun je sturen naar maaike@cestaricommunicatie.nl

Vind je het fijn om elkaar live te treffen? Dat kan in Deventer, my hometown. Bijvoorbeeld bij De Fabriek, mijn flexwerkplek op een paar minuten loopafstand van zowel het station als de parkeergarage, of bij een van de vele leuke horecazaken in het gezellige centrum van Deventer. Heb je zelf een kantoor in Deventer? Dan vind ik ’t prima om naar jou te komen. 

Hopelijk tot gauw!

Zeg ’t maar

10 + 15 =

Algemene informatie

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

J. Sinthenstraat 50
7412 EE Deventer
06 – 16 96 05 21
info@cestari.nl
KVK: 65005392

Content Bites in je mailbox

Soms snackable. Soms een beetje pittig. Soms moet je flink kauwen. 

Waar de Content Bites over gaan? Uiteraard over de wondere wereld van contentmarketing, content creaties en copy. Maar ook over jou.

Over jouw verhaal. Want zonder goed verhaal geen klanten.

Ik geef je tips, adviezen, voorbeelden en inzichten hoe je je kop boven het maaiveld uitsteekt en je jezelf in de kijker speelt bij je potentiële klanten. Met je verhaal, wie je bent en die rugzak vol met ervaringen en kennis. 

Want je weet ‘t: you can’t be a secret and a succes. 

Laten we connecten op social media!