Hulp nodig bij je teksten, contentmarketing of communicatie?

Benieuwd of ik jou ook kan helpen met je teksten, content marketing of communicatie? Vul hieronder het formulier in en je krijgt binnen 24 uur een reactie. Op werkdagen dan, hè. Stuur je me in het weekend een bericht, dan kun je op maandag een bericht van mij terug verwachten. 

Liever bellen of appen? Ook helemaal prima. Mijn nummer is 06 – 16 96 05 21. En een mail kun je sturen naar maaike@cestaricommunicatie.nl

Vind je het fijn om elkaar live te treffen? Dat kan in Deventer, my hometown. Bijvoorbeeld bij De Fabriek, mijn flexwerkplek op een paar minuten loopafstand van zowel het station als de parkeergarage, of bij een van de vele leuke horecazaken in het gezellige centrum van Deventer. Heb je zelf een kantoor in Deventer? Dan vind ik ’t prima om naar jou te komen. 

Hopelijk tot gauw!

Zeg ’t maar

8 + 2 =

Algemene informatie

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

J. Sinthenstraat 50
7412 EE Deventer
06 – 16 96 05 21
info@cestari.nl
KVK: 65005392

Laten we connecten op social media!

Download vast mijn gratis E-book!

Ook jij kunt waardevolle en relevante teksten schrijven en content marketing toepassen. Met mijn hulp zeker. Wil je zelf vast een beetje stoeien? Weten hoe je aan inspiratie komt en met content stap voor stap een relatie kunt opbouwen met je droomklanten?

Vraag dan mijn gratis E-book ‘Met deze 27 onmisbare contenttips kom je wél in contact met die droomklant’ aan.