Het E-book is onderweg naar je mailbox!

Geen excuus meer om niet aan de slag te gaan met het schrijven van waardevolle teksten, het maken van relevante posts voor social media en je kop boven het maaiveld uit te steken!

Hoe dan ook: begin!

Je hebt mijn E-book aangevraagd. Goed bezig jij.

Alle 27 tips in één keer toepassen? Nope, zou ik niet doen. Want dan loop je (weer of nog steeds) rond als een kip zonder kop. Dan verlam je in plaats van dat je gaat vlammen.

Ga aan de slag met die inzichten, ideeën en tips die je makkelijk naar de praktijk kunt vertalen. Waar jij energie van krijgt en die goed passen bij jou, de fase van je ondernemerschap en je aanbod.

Hoe dan ook: begin! Alleen dan kom je van dat onrustige en onzekere gevoel af en lig je ’s nachts niet meer te piekeren over hoe je jezelf zichtbaarder moet maken en in contact kan komen met nieuwe klanten.

Welke kansen laat je liggen?

Je wilt je kop boven het maaiveld uitsteken. Je onderscheiden van je concurrenten. Je wilt klanten die bewust kiezen voor jouw bedrijf en jouw aanbod. Maar hoe doe je dat? Met content die zorgt voor ‘Zij snappen echt hoe ik me voel en wat ik nodig heb!’. Met consistente speldenprikjes. Met consequent komen opdagen.

Ik vertel je hier niks nieuws mee. En toch loopt het niet lekker en heb je het gevoel dat je teveel tijd kwijt bent aan je teksten en andere content. Én dat je kansen laat liggen om écht in te tunen in de wereld van je potentiële klanten. Je weet dat het slimmer en beter kan.

Plan een gratis Content Check in en je weet wat je nu laat liggen.    

“People don’t buy goods and services. They buy relations, stories, and magic.”

– Seth Godin