Gratis Content Check

Heb je regelmatig de neiging je laptop uit het raam te slingeren, omdat je de woorden niet op papier krijgt? Lopen je zinnen niet lekker? Krijg je weinig reactie op je nieuwsbrief of posts op social media?

Plan dan een gratis Content Check in.

Na drie kwartier weet je precies hoe jij je teksten smeuïger, krachtiger en verleidelijker kunt maken. Zodat je er wél nieuwe klanten mee aantrekt.

Ohh, wat goed! Wat een inzichten. Topper! Zijn er teksten die jij zou willen herschrijven? En met me meelopen om te kijken of ik het goeie oppak wat jij aanbeveelt?

Gigi Splinter

Hondgenoot

Maaike heeft mij goed op weg geholpen met handige tips om de communicatie via mijn kanalen te verbeteren. Tijdens de Content & Communicatie Check werd ik enthousiast van de vele inzichten waar ik graag zo snel mogelijk mee aan de slag wilde gaan. Maaike weet haar kennis en adviezen op een positieve en motiverende manier over te brengen.”

Lisa Abdel Alim

Artistic Leap Designs

Waar kijk ik naar?

Ik neem één tekst – dus één social media post, één blog, één pagina op je website, you name it – onder de loep:

  • Welke taal en woorden gebruik je?
  • Hoe is de opbouw van je tekst?
  • Is je verhaal duidelijk (if you confuse, you lose!)
  • Zorg je voor herkenning met de tekst of roept het een emotie op?
  • Is de call-to-action duidelijk?

Hoe verloopt zo’n gratis check?

  • Jij plant hier de gratis check van 45 minuten in en je geeft antwoord op een aantal vragen. 
  • We krijgen beiden een mail met de bevestiging van onze afspraak en een link naar Google Meet.
  • We zien en spreken elkaar op het door jou gekozen moment en ik geef je live feedback op jouw content.
  • Op basis van mijn feedback ga jij met je content aan de slag.

Ik zou wel je agenda leegvegen na de Content Check…

 

Want geloof me: na onze sessie wil je geen seconde wachten om je content bij de lurven te pakken.

Die post op LinkedIn omgooien, je blog herschrijven of je websiteteksten te lijf gaan. Je weet précies waarom het zo schuurde, je bijna geen reacties op je posts kreeg of je nieuwsbrief niet werd gelezen.

En Rome is ook niet na één dag gebouwd.

Dus tranquillo! Alles stap voor stap.

Content bedenken, schrijven en creëren is geen sprint, maar een marathon. Tijdens de Content Call vertel ik welke verbeterpunten jou op korte termijn het meeste gaan opleveren.

Kort iets over mij

Ik help zelfstandig ondernemers hoe ze met knettergoede teksten nieuwe klanten aantrekken, zodat hun agenda zich vult met salesgesprekken, hun onderneming groeit en omzet stijgt. Ik leer je ook de kneepjes van content marketing, want naast teksten verdienen andere vormen van content ook een plek in jouw aanpak om potentiële klanten te helpen, te boeien en aan je te binden. 

‘Niet lullen, maar poetsen’ heb ik overgehouden aan mijn horecatijd. Bij mij geen plannen van 20 kantjes vol of uitleg vol vakjargon. Wél heldere doelen, begrijpelijke taal en haalbare acties. En het moet ook leuk zijn. Klinkt een beetje afgezaagd, maar humor tijdens het werk vind ik enorm belangrijk en zorgt vaak voor een flinke dosis energie. Work hard, play hard is mijn motto.

Dit zeggen klanten

“Je bent sterk in het opzetten, begeleiden en uitvoeren van projecten; als jij een project oppakt, krijg je vleugels!”

Yolanda Wouters | Manager M&C bij Monuta

“Maaike is creatief, zelfstartend, haar vakkennis is actueel en door haar ervaring bedenkt zij altijd wel een weg naar Rome. Als teamlid is zij vrolijk, nuchter en echt onderdeel van de club. Ik beveel Maaike van harte aan en hoop dat onze paden zich nog regelmatig kruisen.”

Liesbeth Rooijmans | Stakeholdermanager, Woordvoerder & Strateeg bij SVn

“Ik heb Maaike leren kennen als een pragmatische marketing- en communicatieprofessional. Maaike voelt haarfijn aan wat er nodig is om marketingactiviteiten en campagnes succesvol te laten zijn en geeft net dat stukje extra. Een harde werker met veel energie en liefde voor het vak. Kortom: een zeer gewaardeerde en fijne collega.”

Nora Nowee | PR & Woordvoerder bij Monuta