Gratis Content Call

Je hebt een website, plaatst af en toe iets op social media en misschien heb je zelfs een blog of podcast. Maar je vóélt dat het beter kan. Krachtiger, mooier, meer to the point, verleidelijker, minder veilig en meer jij.  

Je kunt natuurlijk blijven aanmodderen en je teksten laten voor wat ze zijn – terwijl je wéét dat ze niet lekker lopen en je er geen indruk mee maakt. Of je plant een gratis Content Call in en je weet binnen 45 minuten precies hoe je je tekst aantrekkelijker, krachtiger en converterend kunt maken.

Ohh, wat goed! Wat een inzichten. Topper! Zijn er teksten die jij zou willen herschrijven? En met me meelopen om te kijken of ik het goeie oppak wat jij aanbeveelt?

Gigi Splinter

Hondgenoot

Maaike heeft mij goed op weg geholpen met handige tips om de communicatie via mijn kanalen te verbeteren. Tijdens de Content & Communicatie Check werd ik enthousiast van de vele inzichten waar ik graag zo snel mogelijk mee aan de slag wilde gaan. Maaike weet haar kennis en adviezen op een positieve en motiverende manier over te brengen.”

Lisa Abdel Alim

Artistic Leap Designs

Waar kijk ik naar?

Ik neem één tekst – dus één social media post, één blog, één pagina op je website, you name it – onder de loep:

  • Welke taal en woorden gebruik je en passen deze wel bij jou en je doelgroep?
  • Hoe is de opbouw van je tekst?
  • Is het kristalhelder wat de lezer moet/kan doen?
  • Wek je met de tekst de emotie op die je wilt opwekken?
  • Is de call-to-action duidelijk?

Hoe verloopt zo’n gratis call?

  • Jij plant hier de gratis call van 45 minuten in en je geeft antwoord op een aantal vragen. 
  • We krijgen beiden een mail met de bevestiging van onze afspraak en een link naar Zoom.
  • We zien en spreken elkaar op het door jou gekozen moment en ik geef je live feedback op jouw tekst.
  • Op basis van mijn feedback ga jij je tekst aanpassen.

Even voorstellen

Ik help zelfstandig ondernemers hoe ze met knettergoede teksten nieuwe klanten aantrekken, zodat hun agenda zich vult met salesgesprekken, hun onderneming groeit en omzet stijgt. Ik leer je ook de kneepjes van contentmarketing, want naast teksten verdienen andere vormen van content ook een plek in jouw aanpak om potentiële klanten te helpen, te boeien en aan je te binden. 

Work hard, play hard

‘Niet lullen, maar poetsen’ heb ik overgehouden aan mijn horecatijd. Bij mij geen plannen van 20 kantjes vol of uitleg vol vakjargon. Wél heldere doelen, begrijpelijke taal en haalbare acties. En het moet ook leuk zijn. Klinkt een beetje afgezaagd, maar humor tijdens het werk vind ik enorm belangrijk en zorgt vaak voor een flinke dosis energie. Work hard, play hard is mijn motto.

Wat mensen over mij zeggen

“Je bent sterk in het opzetten, begeleiden en uitvoeren van projecten; als jij een project oppakt, krijg je vleugels!”

Yolanda Wouters | Manager M&C bij Monuta

“Maaike is creatief, zelfstartend, haar vakkennis is actueel en door haar ervaring bedenkt zij altijd wel een weg naar Rome. Als teamlid is zij vrolijk, nuchter en echt onderdeel van de club. Ik beveel Maaike van harte aan en hoop dat onze paden zich nog regelmatig kruisen.”

Liesbeth Rooijmans | Stakeholdermanager, Woordvoerder & Strateeg bij SVn

“Ik heb Maaike leren kennen als een pragmatische marketing- en communicatieprofessional. Maaike voelt haarfijn aan wat er nodig is om marketingactiviteiten en campagnes succesvol te laten zijn en geeft net dat stukje extra. Een harde werker met veel energie en liefde voor het vak. Kortom: een zeer gewaardeerde en fijne collega.”

Nora Nowee | PR & Woordvoerder bij Monuta