Kom naar de Content Recycle Dag

En zweet peentjes in je hangmat in plaats van met content creëren. 

Pak je stofkam, keer je content binnenstebuiten en leg ’t langs de Content Meetlat!

Een onmisbare tool tijdens de Content Recycle Dag die jij zelf ’s ochtends gaat maken!

Want je posts, blogs, video’s, teksten van je nieuwsbrieven lukraak nog een keer op je kanalen plempen? Mwôh, niet zo slim. De inhoud klopt misschien niet meer en jij bent je ook continu aan het ontwikkelen. En wat dacht je van al je nieuwe ervaringen en anekdotes waar je je oude content mee kunt verrijken!

Daarom leggen we tijdens de Content Recycle Dag al je content langs de Content Meetlat. Of eigenlijk jij; ik ben er om je te helpen, adviseren en inspireren.

Na deze dag zit jij op een berg content waar je de hele zomer op kunt teren. En meer: je hebt je strategie scherper en ontdekt op welke ontelbare manieren je je content een tweede leven kunt geven.

Waarom is het zo slim je content te recyclen? 

  • Dat het tijd bespaart, is een open deur. Maar het gaat niet alleen om het maken van de content; al het brainstormen, inplannen en twijfelen tikken ook flink aan.
  • Je hebt masterpieces gemaakt waar je rete trots op bent én die voor veel bereik, leads en zelfs klanten hebben gezorgd. En die zou je maar één  keer laten shinen?
  • Je hebt een bomvolle agenda en de vrijdagen dat je denkt ‘Shit, weer niks gedeeld’, komen te vaak voor. En dus is je zichtbaarheid om te huilen (en je bankrekening ook?)
  • Soms is de inspiratie ver te zoeken, loopt je brein compleet vast en lukt het je simpelweg niet kakelverse content eruit te persen.
  • Heb je de methode van content recyclen onder de knie? Dan raak je niet in paniek als je ineens met 40 graden koorts op bed ligt, de klanten tegen de plinten klotsen of het leven je overkomt. 

Wat gaan we doen?

Het wordt een doe-dag. Dat betekent geen ellenlange, theoretische presentaties.

‘s Ochtends neem ik je kort mee in de wondere wereld van content recyclen. Want er kan zo ontzettend veel! Daarna gaan we samen aan de slag met de Content Meetlat. Hoe en wat? Dat hou ik nog even als verrassing.

Wat neem je mee en waar ga je mee naar huis?

Jij neemt je content mee van de afgelopen maanden/jaren en op basis van de Content Meetlat ga je deze content een opfrisbeurt geven, omzetten voor een ander kanaal of fileren voor verschillende posts. Aan het eind van de dag heb je nieuwe posts voor LinkedIn, storiereeksen voor Instagram, blogs voor je website of nieuwsbrieven voor je maillijst. You name it!

Het resultaat

Na de Content Recycle Dag:

  • Heb je een nieuwe voorraad content waar je maandenlang mee vooruit kan; jij kunt peentjes zweten in je hangmat in plaats van met content creëren.
  • Weet je beter waar je content aan moet voldoen door de Content Meetlat. Ook voor je nieuwe content!
  • Heeft content recyclen geen geheimen meer voor jou en voortaan schud je die gerecyclede content zonder moeite uit je mouw. 
  • Kun je ook bij het maken van nieuwe content vast bedenken hoe je deze later nog meer gaat gebruiken. 
  • Heb je je netwerk uitgebreid met leuke, nieuwe ondernemers!

Praktische informatie 

Wanneer?

Woensdag 3 juli van 10.00 tot 17.00 uur, inloop om 9.30 uur. We sluiten af met een drankje en hapje.

Waar?

Bij Keck, Stationsplein 1E in Gouda (kom met de trein en stap voor de deur uit!)

Met wie?

De groep bestaat uit max. 12 ondernemers.

De investering?

Tot en met 14 juni betaal je 147 euro, daarna 177 euro. Kom je samen met je business buddy? Dan is de investering 2 = 1: een regelrechte no brainer!

 

Wat mensen over mij zeggen

Ohh, wat goed! Wat een inzichten. Topper! Zijn er teksten die jij zou willen herschrijven? En met me meelopen om te kijken of ik het goeie oppak wat jij aanbeveelt?

Gigi Splinter

Hondgenoot

Maaike heeft mij goed op weg geholpen met handige tips om de communicatie via mijn kanalen te verbeteren. Tijdens de Content & Communicatie Check werd ik enthousiast van de vele inzichten waar ik graag zo snel mogelijk mee aan de slag wilde gaan. Maaike weet haar kennis en adviezen op een positieve en motiverende manier over te brengen.”

Lisa Abdel Alim

Artistic Leap Designs

Maaike kan toveren. Ze zwaait een keer met haar toverstok en mijn tekst leest ineens als een trein.

Ze geeft buitengewoon goede tips, zegt wat ze ergens van vindt en moedigt aan. Voor mij werkt dit top! Ik raad haar daarom van harte aan als contentcoach.

En ze is ook nog eens fijn ‘gewoon’, zonder opsmuk, heerlijk!

Eva Visser

Sterk in je loopbaan