1-op-1 Content Traject

Leer converterende teksten schrijven en catchy content bedenken. Zodat je precies die klanten aantrekt waar je blij van wordt.

Het 1-op-1 traject Content to Connect laat ik altijd naadloos aansluiten bij jou, je onderneming en je doelen.

Je bent helemaal klaar met dat gepruts, gezwoeg en halve werk.

 • ‘Verstuur je wel ‘s een nieuwsbrief?’, vragen veel mensen. Ja, trouw iedere maand, maar de keren dat je er klanten uit haalde is op één hand te tellen.
 • Als de komende maand die agenda leeg blijft, zie je het somber in. Die ondernemerspet kun je dan wel aan de wilgen hangen.
 • Je zit uren te zwoegen op een bericht voor social media. Met veel gepruts maak je er in Canva een leuk plaatje bij. Het resultaat? Twee likes; van je moeder en je buurvrouw.
 • Je schrijft af en toe een blog over je aanbod, maar die worden amper gelezen en afspraken met potentiële klanten blijven al helemaal uit.
 • Je wordt gek van al die keuzes: welke social media kanalen, online of toch ook offline, wat voor teksten, moet ik stories gaan delen (help!) of e-mailmarketing inzetten? Als je eraan denkt raak je in paniek en verlam je.
 • Het contactformulier op je website staat een beetje te verstoffen; met welke teksten wek je wel het vertrouwen van je ideale klant, zodat ze dit formulier invullen om een afspraak met je te maken?

Zit je nu driftig te knikken en ben je er klaar voor je onderneming nu écht op de kaart te zetten? Lees dan verder!

Mijn Content engel!

Ik heb genoten van de samenwerking met Maaike! In het begin was de feedback ontvangen best even slikken (voor mijn Ego) maar ze is ‘on point’ met haar tips en inzichten. Ze denkt met je mee, durft eerlijk te zijn en is er écht voor je. Ze is super snel met reageren en feedback geven op de content die je aanlevert.

Ik kwam bij haar omdat mijn content ‘een mess’ was en ik ook weinig vertrouwen had in wat ik deed, dat dat ‘klopte’. We hebben samen gewerkt aan een vernieuwde website, salespagina’s, e-book, funnel en elke keer gaf ze mij feedback op mijn gemaakte content. Zo is mijn kunnen en zelfvertrouwen gegroeid en staat er nu een fundering om klanten aan te trekken.

Zou ik Maaike aanraden? Zeker! Ze helpt je niet alleen met de juiste content maar is ook écht betrokken met jou als mens en met je bedrijf.

Maria Soeters

Maria Soeters Mars Venus & NLP coach

Wat zou ’t geweldig zijn als…

  • Je jezelf, je onderneming en je aanbod op een waardevolle manier in de schijnwerpers zet?
  • Als je weet hoe je met knettergoede teksten potentiële klanten aantrekt, boeit en aan je bindt.
  • Je ideale klant je weet te vinden en snapt hoe jij hem of haar kunt helpen.
  • Regelmatig zichtbaar zijn in plaats van dat hapsnap werk.
  • En eindelijk een website waar je trots op bent, die voor nieuwe klanten zorgt en waar je je concurrenten mee wegblaast.
  • Je een contentplan hebt waar je steeds op terug kunt vallen.

  Met het Content to Connect traject ga ik je hier stap voor stap mee helpen.

  Content to Connect? Ja, want niemand koopt iets van jou als ze je nog niet kennen. Als ze geen verbinding met je voelen, niet weten wie je bent of waar je voor staat.

  Kort door de bocht: jouw potentiële klanten willen weten wat voor vlees ze in de kuip hebben. Alleen dán zijn ze bereid te investeren.

  “Maaike is creatief, zelfstartend, haar vakkennis is actueel en door haar ervaring bedenkt zij altijd wel een weg naar Rome. Als teamlid is zij vrolijk, nuchter en echt onderdeel van de club. Ik beveel Maaike van harte aan en hoop dat onze paden zich nog regelmatig kruisen.”

  Liesbeth Rooijmans

  Stakeholdermanager, woordvoerder en strateeg, SVn

  Zet content in om te connecten, niet om te verkopen.

  Relevante, ijzersterke, waardevolle, snackable, grappige of verrassende en converterende teksten. Een mix van kennis, ervaring, een kijkje in de keuken, wie ben jij en wat ze missen als ze niet met jou gaan samenwerken. Maar vooral jouw kennis en ervaring waar jij je klanten mee verder helpt, zonder direct je aanbod onder hun neus te duwen.

  En dit alles gegoten in een dijk van een content marketingplan.

  Want hoe, wanneer, waar en waarom deel je die ene post op social media, schrijf je een blog of stuur je die nieuwsbrief.

  Ook bestaat content uit meer dan alleen teksten. Bijvoorbeeld video, fotografie of misschien is een podcast jouw cup ot tea.

  Als fundering voor dit plan neem ik een deep dive in je onderneming, drijfveren, vaardigheden en – last but not least – die droomklanten die jij zo graag wilt helpen.

  Twijfel je of dit traject iets is voor jou? Plan gerust een matchcall!

  “Content marketing is really like a first date. If all you do is talk about yourself, there won’t be a second date.”

  David Beebe, Brand Storyteller

  Praktische informatie

  • Als eerste plan je een matchcall met me in. Tijdens dit gesprek kijken we of er van twee kanten een goed gevoel is en we het zien zitten samen te werken.
  • Zo ja, dan volgt er een kick-off sessie van ongeveer twee uur. Woon je in de buurt van Deventer, dan kan dit fysiek. Anders online.
  • Iedere twee á drie weken zien en spreken we elkaar een uur, in totaal zijn dit vijf sessies.
  • Tussendoor werk jij bijvoorbeeld aan opdrachten, content of kanalen.
  • Ik redigeer maximaal één tekst per week voor je. En met één tekst bedoel ik geen 10 kantjes vol;-)
  • Digitaal (mail of WhatsApp) mag je iedere werkdag bij me aan de bel trekken als je vastloopt met een tekst, een extra paar ogen kunt gebruiken of advies wilt over je content, middelen of kanalen.
  • De investering in dit 1-op-1 traject om eindelijk jouw plek en podium te pakken is 497 euro per maand excl. btw (voor drie maanden). Betaal je liever in één keer? Dan is de investering voor drie maanden 1.447 euro excl. btw.

  Na drie maanden

  • Weet je met welke teksten je moeiteloos nieuwe klanten aantrekt.
  • Heb je een content marketing plan waarmee je je onderneming stevig in de etalage zet.
  • Maak je daadkrachtige keuzes hoe en waar je online zichtbaar bent.
  • Weet je hoe je met content marketing stap voor stap je potentiële klant helpt, zodat ze je gaan volgen en vertrouwen.
  • Met een contentkalender zit jij nooit meer verlegen om content. Ook in periodes waarin je druk bent.
  • En: stroomt je agenda vol met afspraken met potentiële klanten die perfect passen bij jou en je onderneming.

  Wat mensen over mij zeggen

  “Ik heb Maaike leren kennen als een pragmatische marketing- en communicatieprofessional. Maaike voelt haarfijn aan wat er nodig is om marketingactiviteiten en campagnes succesvol te laten zijn en geeft net dat stukje extra. Een harde werker met veel energie en liefde voor het vak. Kortom: een zeer gewaardeerde en fijne collega.”

  Nora Nowee | PR & Woordvoering Monuta

  “Ik heb Maaike ingehuurd voor het Jaarverslag 2019 van KonnecteD voor interviews, verhalen uitwerken, eindredactie en begeleiding van vormgeving & drukwerk. Van A tot Z en dat is prettig. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en met het eindresultaat; Maaike is kundig, creatief en gezellig! Een uitstekende mix van eigenschappen voor iemand die je een belangrijke communicatieopdracht toevertrouwt!”

  Fieke Payens | Hoofd Communicatie KonnekteD

  “Je bent sterk in het opzetten, begeleiden en uitvoeren van projecten; als jij een project oppakt, krijg je vleugels!”

  Yolanda Wouters | Manager M&C Monuta

  “Maaike heeft mij goed op weg geholpen met handige tips om de communicatie via mijn kanalen te verbeteren. Tijdens de Content & Communicatie Check werd ik enthousiast van de vele inzichten waar ik graag zo snel mogelijk mee aan de slag wilde gaan. Maaike weet haar kennis en adviezen op een positieve en motiverende manier over te brengen.””

  Lisa Abdel Alim | Artistic Leap Designs

  Kort iets over mij

  Ik help zelfstandig ondernemers hoe ze met knettergoede teksten nieuwe klanten aantrekken, zodat hun agenda zich vult met salesgesprekken, hun onderneming groeit en omzet stijgt. Ik leer je ook de kneepjes van content marketing, want naast teksten verdienen andere vormen van content ook een plek in jouw aanpak om potentiële klanten te helpen, te boeien en aan je te binden. 

  ‘Niet lullen, maar poetsen’ heb ik overgehouden aan mijn horecatijd. Bij mij geen plannen van 20 kantjes vol of uitleg vol vakjargon. Wél heldere doelen, begrijpelijke taal en haalbare acties. En het moet ook leuk zijn. Klinkt een beetje afgezaagd, maar humor tijdens het werk vind ik enorm belangrijk en zorgt vaak voor een flinke dosis energie. Work hard, play hard is mijn motto.

  Veelgestelde vragen

  Voor wie is Content to Connect?

  Voor kennisondernemers die er 100% voor willen gaan om hun onderneming op de kaart te zetten. Die toe zijn aan groei, willen werken aan hun persoonlijke merk en zichtbaarheid. Die snappen dat je met relevante en waardevolle content het verschil kan maken.  

  Hoeveel tijd moet ik per week investeren in dit traject?

  Tja, moeten is een groot woord. Naast de tweewekelijkse sessies is het slim om tijd te reserveren om aan je contentplan te werken of content te schrijven. In het begin vraagt dit misschien meer tijd, maar zodra je je ‘contenthuis’ hebt ingericht, pluk je de vruchten ervan en werk je steeds efficiënter. 

  Ik wil dit traject graag volgen, maar heb op dit moment niet de financiële middelen.

  Dat is begrijpelijk, aangezien je met je onderneming waarschijnlijk nog niet echt aan de weg timmert (anders had je mij niet nodig…). Blijf je doen wat je altijd deed? Dan verandert er natuurlijk niks. En moet je dus wel je spaargeld aanspreken of – nog erger – je ondernemerspet aan de wilgen hangen. 

  Volgens mij kan ik écht niet schrijven, is dit traject dan wel iets voor mij?

  Zeker weten! Iedereen kan namelijk schrijven; je kan toch ook praten? Tijdens Content to Connect ontdek je jouw eigen, unieke schrijfstijl. Daarnaast zijn er tal van contentvormen waarbij je niet hoeft te schrijven, zoals een podcast, video’s, stories op social media of een video op je website.

  Wat als ik er na een paar weken achterkom dat dit traject niet bij me past?

  Niet tevreden over het traject? Laat dit dan uiterlijk twee weken na de kick-off weten, dan krijg je je geld terug.

  Kunnen de sessies ook offline plaatsvinden?

  Ja, bij de 1-op-1 sessie is dat mogelijk in Deventer. De reis- en parkeerkosten zijn dan wel voor eigen rekening.