In 100 dagen een succesvolle contentkoers

Je hebt je aanbod staan, je website in de lucht en je zet verschillende kanalen in om die klantenstroom op gang te krijgen.

Valt nog niet mee, hè?

Wat jij nodig hebt zijn rake teksten en een slimme contentstrategie. Dan komt je onderneming in een stroomversnelling.

Je bent er ook wel écht klaar mee

Met websitebezoekers die geen afspraak inplannen, met je mailinglijst die niet groeit en met je posts op LinkedIn die geen volle zalen trekken. 

En helemaal met dat hagel schieten en steeds weer iets uitproberen. Je wilt niet meer proberen; je wilt gewoon weten hoe het moet.

Hoe je teksten schrijft die precies die klanten aantrekken waar je stikgelukkig van wordt. Content die ervoor zorgt dat mensen je in de smiezen krijgen en meer van je willen lezen, zien en horen.

Mijn Content engel!

Ik heb genoten van de samenwerking met Maaike! In het begin was de feedback ontvangen best even slikken (voor mijn Ego) maar ze is ‘on point’ met haar tips en inzichten. Ze denkt met je mee, durft eerlijk te zijn en is er écht voor je. Ze is super snel met reageren en feedback geven op de content die je aanlevert.

Ik kwam bij haar omdat mijn content ‘een mess’ was en ik ook weinig vertrouwen had in wat ik deed, dat dat ‘klopte’. We hebben samen gewerkt aan een vernieuwde website, salespagina’s, e-book, funnel en elke keer gaf ze mij feedback op mijn gemaakte content. Zo is mijn kunnen en zelfvertrouwen gegroeid en staat er nu een fundering om klanten aan te trekken.

Zou ik Maaike aanraden? Zeker! Ze helpt je niet alleen met de juiste content maar is ook écht betrokken met jou als mens en met je bedrijf.

Maria Soeters

Mars Venus & NLP coach

Maaike kan toveren. Ze zwaait een keer met haar toverstok en mijn tekst leest ineens als een trein.

Ze geeft buitengewoon goede tips, zegt wat ze ergens van vindt en moedigt aan. Voor mij werkt dit top! Ik raad haar daarom van harte aan als contentcoach.

En ze is ook nog eens fijn ‘gewoon’, zonder opsmuk, heerlijk!

Eva Visser

Sterk in je loopbaan

Jij staat nu op een punt dat je denkt:

 • Gatver, goede teksten schrijven gaat me écht nooit lukken.
 • Opvallende en waardevolle content bedenken voor LinkedIn: hoe dan?
 • Ik heb niet een of ander groots of meeslepend verhaal te vertellen. Dus wat moet ik dan?
 • Zo goed als m’n concurrenten krijg ik ‘t toch nooit onder de knie (hoe verzinnen ze ‘t toch steeds?)
 • Ik vind ‘m allemaal zo’n gedoe: van het woord ‘content’ krijg ik al een beetje buikpijn.
 • En ik heb het al zo druk en dan moet ik ook nog met teksten, content, social media enzo aan de slag? 

Goed nieuws: er is niet slechts één manier waarop je je teksten zou moeten schrijven of welke content je moet creëren. Er is wel jóúw manier. Ik help je om te ontdekken welke dat is, zodat je je eigen contentkoers kunt varen. 

  “Door de samenwerking met Maaike is mijn kunnen en zelfvertrouwen gegroeid en staat er nu een fundering om klanten aan te trekken.”

  – Maria Soeters, Mars Venus & NLP coach

  Wat gaan we doen en wat krijg je?

  • Als eerste plan je een matchcall met me in. Tijdens dit gesprek kijken we of er van twee kanten een goed gevoel is en we het zien zitten samen te werken.
  • Zo ja, dan volgt er een kick-off sessie van ongeveer twee uur. Woon je in de buurt van Deventer, dan kan dit fysiek. Anders online.
  • Iedere twee à drie weken zien en spreken we elkaar een uur, in totaal zijn dit zes sessies. Na iedere sessie zit jij bomvol inspiratie en heb je zelfs zin om je tanden te zetten in je teksten of andere content!
  • Ik pas één tekst per week voor je aan (zo’n 750 woorden). Op overige teksten geef ik duidelijke feedback waar je zelf mee aan de slag gaat.
  • Via mail en WhatsApp mag je iedere werkdag bij me aan de bel trekken als je vastloopt en een extra brein kunt gebruiken voor je content, middelen of kanalen. 
  • In een persoonlijke Google Drive map vind je formats, cheat sheets, stappenplannen en andere handige documenten die jou helpen met je teksten en overige content. 
  • De investering voor dit 1-op-1 traject om eindelijk die teksten uit je mouw te schudden en content als een malle te maken is 1.997 euro excl. btw. Wil je liever in termijnen betalen? Dan is de investering drie keer 675 euro excl. btw. 

  Honderd dagen lang mag je onbeperkt meeliften op mijn 23 jaar ervaring in het marketing- en communicatievak!

  Na 100 dagen

  • Weet je hoe je teksten schrijft in je eigen schrijfstijl, waardoor je opvalt in de grijze massa en die klanten aantrekt waar jij dolgelukkig van wordt. En je bankrekening ook;-) 
  • Heb je een contentstrategie en -kalender waarmee je precies weet welke content je waar, waarom en wanneer moet delen om je onderneming stevig in de etalage te zetten.
  • Weet je hoe je met contentmarketing stap voor stap je potentiële klant helpt, zodat ze je leren kennen en vertrouwen.
  • Zit jij nooit meer verlegen om goede content-ideeën en ben je een ster in content recyclen, zodat je minder tijd kwijt bent aan content creëren. 
  • Verdien je met je onderneming een flinke boterham, waardoor je zowel zakelijk als privé eindelijk je dromen kunt verwezenlijken!

  Wanneer je beter niet kan instappen:

  • Je hebt er niet veel over om goede marketingteksten te leren schrijven. Je lat ligt erg laag. Die van mij ligt namelijk nogal hoog;-)
  • Je bent niet bereid om met een open en kritische blik naar je huidige teksten en content(strategie) te kijken. 
  • Je hebt geen idee waar je met je onderneming heen wilt en aan welke doelen je content moet bijdragen.
  • Je wilt geen keuzes maken voor je ideale klant (hoewel ik bij deze term een kotsbakje nodig heb) en je kanalen.
  • Je verwacht dat ik al je teksten ga (her)schrijven. Ik pas één tekst per week voor je aan en op overige teksten geef ik concrete feedback.
  • Ik word ook niet zo blij van je als je me iedere dag 36 lange spraakberichten stuurt. Geen probleem met spraakberichten, als ze maar kort en nuttig zijn!

   

   Wat mensen over mij zeggen

   “Ik heb Maaike leren kennen als een pragmatische marketing- en communicatieprofessional. Maaike voelt haarfijn aan wat er nodig is om marketingactiviteiten en campagnes succesvol te laten zijn en geeft net dat stukje extra. Een harde werker met veel energie en liefde voor het vak. Kortom: een zeer gewaardeerde en fijne collega.”

   Nora Nowee | PR & Woordvoering Monuta

   “Ik heb Maaike ingehuurd voor het Jaarverslag 2019 van KonnecteD voor interviews, verhalen uitwerken, eindredactie en begeleiding van vormgeving & drukwerk. Van A tot Z en dat is prettig. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en met het eindresultaat; Maaike is kundig, creatief en gezellig! Een uitstekende mix van eigenschappen voor iemand die je een belangrijke communicatieopdracht toevertrouwt!”

   Fieke Payens | Hoofd Communicatie KonnekteD

   “Je bent sterk in het opzetten, begeleiden en uitvoeren van projecten; als jij een project oppakt, krijg je vleugels!”

   Yolanda Wouters | Manager M&C Monuta

   “Maaike heeft mij goed op weg geholpen met handige tips om de communicatie via mijn kanalen te verbeteren. Tijdens de Content & Communicatie Check werd ik enthousiast van de vele inzichten waar ik graag zo snel mogelijk mee aan de slag wilde gaan. Maaike weet haar kennis en adviezen op een positieve en motiverende manier over te brengen.””

   Lisa Abdel Alim | Artistic Leap Designs

   “Maaike is creatief, zelfstartend, haar vakkennis is actueel en door haar ervaring bedenkt zij altijd wel een weg naar Rome. Als teamlid is zij vrolijk, nuchter en echt onderdeel van de club. Ik beveel Maaike van harte aan en hoop dat onze paden zich nog regelmatig kruisen.”

   Liesbeth Rooijmans

   Stakeholdermanager, woordvoerder en strateeg, SVn

   Zet content in om te connecten, niet om te verkopen.

   Relevante, ijzersterke, waardevolle, snackable, grappige of verrassende en converterende teksten. Een mix van kennis, ervaring, een kijkje in de keuken, wie ben jij en wat ze missen als ze niet met jou gaan samenwerken. Maar vooral jouw kennis en ervaring waar jij je klanten mee verder helpt, zonder direct je aanbod onder hun neus te duwen.

   En dit alles gegoten in een dijk van een contentstrategie.

   Want hoe, wanneer, waar en waarom deel je die ene post op social media, schrijf je een blog of stuur je die nieuwsbrief.

   Ook bestaat content uit meer dan alleen teksten. Bijvoorbeeld video, fotografie of misschien is een podcast jouw cup ot tea.

   Als fundering voor dit plan neem ik een deep dive in je onderneming, drijfveren, vaardigheden en – last but not least – die droomklanten die jij zo graag wilt helpen.

   Twijfel je of dit traject iets is voor jou? Plan gerust een matchcall!

   Kort iets over mij

   Ik help zelfstandig ondernemers hoe ze met knettergoede teksten nieuwe klanten aantrekken, zodat hun agenda zich vult met salesgesprekken, hun onderneming groeit en omzet stijgt. Ik leer je ook de kneepjes van content marketing, want naast teksten verdienen andere vormen van content ook een plek in jouw aanpak om potentiële klanten te helpen, te boeien en aan je te binden. 

   ‘Niet lullen, maar poetsen’ heb ik overgehouden aan mijn horecatijd. Bij mij geen plannen van 20 kantjes vol of uitleg vol vakjargon. Wél heldere doelen, begrijpelijke taal en haalbare acties. En het moet ook leuk zijn. Klinkt een beetje afgezaagd, maar humor tijdens het werk vind ik enorm belangrijk en zorgt vaak voor een flinke dosis energie. Work hard, play hard is mijn motto.

   “Maaike kan toveren. Ze zwaait een keer met haar toverstok en mijn tekst leest ineens als een trein.”

   – Eva Visser, Sterk in je loopbaan

   Veelgestelde vragen

   Voor wie is dit programma?

   Voor kennisondernemers die er 100% voor willen gaan om hun onderneming op de kaart te zetten. Die toe zijn aan groei, willen werken aan hun persoonlijke merk en zichtbaarheid. Die snappen dat je met relevante en waardevolle content het verschil kan maken.  

   Hoeveel tijd moet ik per week investeren in dit traject?

   Naast de sparringsessies is het slim om iedere week tijd te reserveren om aan je contentplan te werken of teksten te schrijven. Maar teksten schrijven moet je toch: voor je website, je nieuwsbrief, je social media kanalen, je blogs of berichten/mails naar potentiele klanten. Schrijven is een onmisbaar onderdeel in je onderneming en hoe meer meters je maakt, hoe meer ze bijdragen aan het succes van je onderneming!

   Ik wil dit traject graag volgen, maar heb op dit moment niet de financiële middelen.

   Dat is begrijpelijk, aangezien je met je onderneming waarschijnlijk nog niet echt aan de weg timmert (anders had je mij niet nodig…). Blijf je doen wat je altijd deed? Dan verandert er niks en moet je je spaargeld (verder) aanspreken of – nog erger – je ondernemerspet aan de wilgen hangen. Stuur een mail naar info@cestari.nl, dan bespreken we wat mogelijk is. 

   Volgens mij kan ik écht niet schrijven, is dit traject dan wel iets voor mij?

   Zeker weten! Iedereen kan namelijk schrijven; je kan toch ook praten? En als ondernemer moet je in staat zijn zelf je teksten te kunnen schrijven. Alleen jij weet exact welke woorden en taal bij jou passen. Tijdens dit traject ontdek je jouw eigen, unieke schrijfstijl. En is schrijven om wat voor reden toch niet ‘jouw ding’, dan focussen we ons op audio en video. Ook daar heb je je verhaal voor nodig.

   Wat als ik er na een paar weken achterkom dat dit traject niet bij me past?

   Het gebeuren dat je erachter komt dat mijn 1-op-1 traject niet bij je past. Laat dit uiterlijk twee weken na de kick-off weten, dan krijg je je geld terug.

   Kunnen de sessies ook offline plaatsvinden?

   Ja, bij de 1-op-1 sessie is dat mogelijk in Deventer. De reis- en parkeerkosten zijn dan wel voor eigen rekening.