Binnen no time ben ik onderdeel van je team.

Tijdelijk versterking nodig? Of mis je bepaalde expertise of ervaring voor een nieuw project? Ik help je uit de brand. Door mijn jarenlange ervaring pak ik de draad snel op. Voor een paar maanden of misschien wel langer. 

Ik werk graag bij bedrijven die er toe doen. Die een dienst of product leveren dat verschil maakt. Of ondernemen op een manier waarmee ze een bijdrage leveren aan de maatschappij. Monuta is de steun bij ieder afscheid. Wie wil daar nou niet aan bijdragen. Bij de provincie Overijssel aan de slag gegaan met het verduurzamen van koopwoningen. Hoe ouderen langer thuis kunnen blijven wonen hield me onder andere bezig bij SVn.

Gaat een medewerker met zwangerschapsverlof? Of tijdelijk uitgevallen door ziekte of privéomstandigheden? Een aanvulling op het vaste team nodig in verband met een nieuw project? Neem contact met me op, dan gaan we praten.

Interim? Hoe werkt dat?

Als ik op interim-basis aan de slag ga, is dit tijdelijk. Dit kan een paar maanden zijn, maar bijvoorbeeld een jaar of langer is ook mogelijk. Ik kom bij jullie op kantoor werken en word tijdelijk onderdeel van je organisatie of team. Zo nodig, neem ik mijn eigen laptop en andere benodigde spullen mee. Wel fijn als er een bureau en stoel voor me klaarstaat.

O ja, m’n koffie drink ik zwart en mijn motto is ‘play hard, work hard’.

Functies waar je me voor kunt inhuren

  • Adviseur (Marketing &) Communicatie
  • Tekstschrijver
  • Contentmanager
  • Contentmarketeer
  • Redacteur
  • Event Manager
“Maaike is een bijzonder hardwerkende communicatiespecialist. Creatief, snel schakelend, klantgericht en enthousiast. Ik heb bijzonder prettig met haar samengewerkt en beveel haar van harte aan voor elke communicatie-uitdaging binnen een klantgeoriënteerde organisatie.”
Joost Meyboom

Commercieel & Business Development manager, Monuta