Waarom ik doe wat ik doe

In januari 2016 heb ik Cestari Content & Communicatie opgericht. Waarom? Om ondernemers en organisaties te helpen een keuze te maken in het oerwoud van marketing en communicatie. Er is zoveel mogelijk en ik zie dat ondernemers van alles een beetje doen en soms echt de weg kwijt zijn. Met als resultaat veel frustratie en geen duidelijke koers en dus tegenvallende resultaten. Terwijl het zo leuk kan zijn! Maar wel met een strategie, heldere stappen en overzicht. En samen met mij;-)

Ik woon in Deventer op de Zandweerd met man, dochter, zoon, hond, kat en poes. Werken doe ik overal: bij een opdrachtgever, thuis, bij De Fabriek of op een andere flexplek in het centrum.  

Il nome Cestari

Maaike Cestari. Over de combinatie van mijn voor- en achternaam zie ik wel eens fronsende wenkbrauwen. Maaike is een Friese naam. Mijn ouders komen uit Delft en Amsterdam, dus heel logisch. Dan de naam Cestari, of ik moet natuurlijk zeggen: il nome Cestari. Die zijn oorsprong vindt in Modena, het noorden van Italië. Mijn schoonvader Origo Giuseppe Cestari, die ik helaas nooit heb leren kennen, is daar geboren. Hij kwam in 1958, net als veel andere gastarbeiders, naar Deventer. In 1995 liep ik zijn zoon tegen ‘t lijf en 21 jaar later zag Cestari Content & Communicatie het levenslicht.

Goed om te weten.

  • Mijn motto is ‘Work hard, play hard’ – overgehouden aan mijn horecatijd.
  • Ik kan slecht tegen onrecht – en wil dan wel eens fel reageren.
  • Zo’n irritant taalmens dat ieder foutje corrigeert? That’s me – sorry.
  • Een 9 tot 5 mentaliteit? Wat is dat? – er zijn natuurlijk wel grenzen.
  • Ik ben geen ochtendmens – ook niet met goede koffie.
“Ik heb Maaike leren kennen als een pragmatische marketing- en communicatieprofessional. Maaike voelt haarfijn aan wat er nodig is om marketingactiviteiten en campagnes succesvol te laten zijn en geeft net dat stukje extra. Een harde werker met veel energie en liefde voor het vak. Kortom: een zeer gewaardeerde en fijne collega.”
Nora Nowee

PR | Woordvoerder, Monuta