Het Content Recycle Stappenplan is onderweg naar je mailbox!

Hiermee ga je zoveel tijd en frustatie besparen.

Binnen no time kakelverse content op de plank!

 

Wat slim dat je mijn Content Recycle Stappenplan hebt aangevraagd.

Binnen enkele minuten zit ie in je inbox en kun je aan de slag met het afstoffen van al je content die je tot nu maakte. Posts op social media, nieuwsbrieven, e-books, podcasts, cheat sheets en vast nog veel meer.

In plaats dat je je suf piekert over wat je nou weer moet verzinnen om te delen in je wekelijkse mail, je social media kanalen of podcast, pak je dit stappenplan erbij en geef je al je bestaande content een make-over en hoppa: je hebt weer kakelverse content op de plank!

Gratis Content Check

Kun je wel wat hulp gebruiken om van jouw content echt pareltjes te maken? Waar je aandacht mee pakt én vasthoudt? Die zorgt voor nieuwsgierigheid bij je doelgroep en waarmee je je nestelt in het brein van je potentiële klant? 

Plan dan een gratis Content Check bij me in. Tijdens een online sessie van 45 minuten zoek ik met mijn Sherlock Holmes vergrootglas naar alle contentkansen die je nu laat liggen. Na deze sessie weet jij precies aan welke knoppen jij kunt draaien om je tekst beter, mooier, spannender of verleidelijker te maken.  

Na afloop ontvang je de opname, zodat je het rustig kunt terugkijken.

Ohh, wat goed! Wat een inzichten. Topper! Zijn er teksten die jij zou willen herschrijven? En met me meelopen om te kijken of ik het goeie oppak wat jij aanbeveelt?

Gigi Splinter

Hondgenoot

Maaike heeft mij goed op weg geholpen met handige tips om de communicatie via mijn kanalen te verbeteren. Tijdens de Content & Communicatie Check werd ik enthousiast van de vele inzichten waar ik graag zo snel mogelijk mee aan de slag wilde gaan. Maaike weet haar kennis en adviezen op een positieve en motiverende manier over te brengen.”

Lisa Abdel Alim

Artistic Leap Designs

“People don’t buy goods and services. They buy relations, stories, and magic.”

– Seth Godin