Het Content Recycle Stappenplan is onderweg naar je mailbox!

Hiermee ga je zoveel tijd en frustatie besparen.

Binnen no time kakelverse content op de plank!

 

Wat slim dat je mijn Content Recycle Stappenplan hebt aangevraagd.

Binnen enkele minuten zit ie in je inbox en kun je aan de slag met het afstoffen van al je content die je tot nu maakte. Posts op social media, nieuwsbrieven, e-books, podcasts, cheat sheets en vast nog veel meer.

In plaats dat je je suf piekert over wat je nou weer moet verzinnen om te delen in je wekelijkse mail, je social media kanalen of podcast, pak je dit stappenplan erbij en geef je al je bestaande content een make-over en hoppa: je hebt weer kakelverse content op de plank!

1-op-1 Content Check

Kun je wel wat hulp gebruiken om van jouw content echt pareltjes te maken? Waar je aandacht mee pakt én vasthoudt? Die zorgt voor nieuwsgierigheid bij je doelgroep en waarmee je je nestelt in het brein van je potentiële klant? 

Plan dan een Content Check bij me in. In 1,5 uur zoek ik met mijn Sherlock Holmes vergrootglas naar alle contentkansen die je nu laat liggen. Na deze sessie weet jij precies aan welke knoppen jij kunt draaien om je teksten beter, mooier, spannender of verleidelijker te maken en welke vormen van content passen bij jou en jouw onderneming.  

Na afloop ontvang je de opname, zodat je alles rustig kunt terugkijken.

Ik kwam bij Maaike omdat mijn content ‘een mess’ was en ik ook weinig vertrouwen had in wat ik deed, dat dat ‘klopte’. We hebben samen gewerkt aan een vernieuwde website, salespagina’s, e-book, funnel en elke keer gaf ze mij feedback op mijn gemaakte content. Zo is mijn kunnen en zelfvertrouwen gegroeid en staat er nu een fundering om klanten aan te trekken.

Zou ik Maaike aanraden? Zeker! Ze is ‘on point’ met haar tips en inzichten. Ze denkt met je mee, durft eerlijk te zijn en is er écht voor je. 

Maria Soeters

Maria Soeters Mars Venus & NLP coach

“People don’t buy goods and services. They buy relations, stories, and magic.”

– Seth Godin